פערים במחיר של עדשות משקפיים

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

21/07/2019 | 16:07 | מאת: אורן

שלום, הייתי אצל אופטומטריסט שאמר שמולטיפוקל יש ב-990, 1500 וכו' תלוי בסוג העדשה. התעניינתי ברשת אופטיקנה אמרו שהטווח החל מ-2000-3000שח התעניינתי בעוד מקום אמרו שהמחיר החל מ-3200 שח. אפשר לדעת למה יש שוני האם זה קשור למוניטין האופטומטריסט או שזה קשור לסוג העדשה? כי למען ההגינות יש בדיקות עיניים ב-100 שח ויש ב-250 שח. תודה

אורן שלום עדשת מולטיפוקל הינה עדשה המיוצרת במיוחד בשבילך, ומחירה מושפע ממגוון רחב של מרכיבים, כגון: חומר הגלם (אשר גם משפיע על העובי של העדשה), טכנולוגיית הייצור ושיקולי תמחור נוספים (למשל מבצעים). כפי שציינת, קיים גם מרכיב אנושי בתהליך, ולכן הייתי ממליץ לך לשים דגש על בחירת איש או אשת מקצוע שקיבלת עליהם המלצות מחברים ומקורבי משפחה, ולא להתמקד אך ורק בסוג העדשה או במחיר שלה. בברכה, רון

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות