טיפול רפואי והפרעות ראייה

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

10/07/2019 | 15:07 | מאת: נורית

רון שלום יש לי את אותם המשקפיים מזה כשנתיים, ולפני כחודש התחלתי להרגיש שאני רואה פחות טוב בלילה. הייתי בבדיקת אופטומטריסט, שאמר שיש שינוי מסוים במרשם, אבל הוא לא מספיק כדי להסביר ראייה פתאומית בראייה. מאז חודש מאי אני בטיפול רפואי פסיכיאטרי מסוים תודה נורית

נורית שלום לתרופות שונות, עלולות להיות תופעות לוואי המשפיעות על הראייה. כך למשל, תרופה יכולה להשפיע על גודל האישון. חשוב שתדווחי לרופא המטפל שלך על השינויים בראייה, ובמקביל כדאי לפנות גם לרופא עיניים. רפואה שלמה רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות