שאלה חשובה מאוד.

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

20/06/2019 | 10:12 | מאת: שאול.

שלום רב, ברצוני לשאול, עקב מחלת הטייסים CSR, נמנע באופן גורף לקבל תרופות פנימיות וחיצוניות המכילות סטוריאדים וכיוצא מזה, ובעקבות פטריה בציפורן המליצו לי לטפל בתמיסה לציפורניים הנקראת "EMTRIX" האם מכילה סטרואידים או משהו דומה? התכשיר כבר ברשותי, אך ממתין לדעת ולא משתמש בה. תודה מראש!!

שאול שלום רב פורום זה אינו עוסק בייעוץ רפואי, אלא בייעוץ שיקומי אופטי, ולכן לא אוכל להתייעץ לשאלות ספציפיות על תרופות. ברשותך, אתייחס לצד האופטי של CSR אנשים הסובלים מ CSR, עלולים לסבול גם מקשיי קריאה או מסנוור. באם אתה מתקשה בקריאה של כתב קטן, צפוף ועמוס, ייתכן שאמצעי הגדלה שונים יוכלו לסייע. בנוסף, CSR עלול להיות מלווה גם בתחושת סנוור ("פוטופוביה"), אשר בחלק מהמקרים ניתן להקל עליה באמצעות משקפי שמש מחוץ לבית, ובעזרת עדשות מסננות ('פילטר') לתוך הבית. בברכה, רון מידן

21/06/2019 | 10:20 | מאת: שאול.

תודה רבה לך.

בשמחה. טיפ נוסף קטן: תנסה לבדוק אם הגדלת הכתב בטלפון ובמסך המחשב (למשל במסמכי וורד ובגלישה באינטרנט) מקלה עליך במידה מסוימת. היתרון בקריאה ממסך דיגיטלי, הוא שניתן גם לשנות את גודל הכתב וגם את הצבע והבהירות של הרקע, וזה לא עולה כסף. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות