משקפי נהיגה עושים לי כאב ראש כל פעם מחדש

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

17/06/2019 | 17:59 | מאת: ולרי

היי אמרו לי שאני חייב משקפיים לנהיגה, אבל כל פעם שאני שם אותם כואבות לי העיניים

ולרי שלום אם רוב הזמן אתה בלי משקפיים, ואתה מרכיב אותם רק בנהיגה, אכן סביר שיהיו קשיי הסתגלות בהתחלה. בהנחה שמהרשם שלך תקין, חשוב על כך שראייה טובה בנהיגה חשובה לבטיחות שלך. אני מציע שתיגש למקום שבו רכשת את המשקפיים, לוודא שהמשקפיים שקיבלת תואמים את הבדיקה שלהם. אולי הם יציעו שינויים קלים במרשם על מנת להקל על ההסתגלות. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות