רגישות לאור ומיגרנות

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

14/06/2019 | 11:29 | מאת: ענת

היי אני מטופלת בתרופות למיגרנה מזה שנים בזמן התקף מיגרנה אני חייבת את משקפי השמש שלי גם בתוך הבית יש קשר לראייה ?!?!

ענת שלום רגישות לאור עלולה להיגרם כתוצאה מבעיית ראייה, ולכן לסובלים מכאבי ראש ומיגרנות כדאי להיבדק אצל רופא עיניים באופן קבוע. אולי תנסי לראות אם ישנם דברים נוספים מלבד משקפי שמש בתוך בית היכולים להקל עלייך, כגון עמעום האורות או החלפת הצבע שלהן. בנוסף, חבישת כובע רחב שוליים, יכולה להפחית את החשיפה לאור המגיע מהתקרה. את יכולה גם להתייעץ עם האופטומטריסט/ית שלך, לגבי ציפוי מפחית סינוור לעדשות משקפיים. בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות