סחרחורת רק במשקפיים החדשים ולא בעדשות מגע

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

24/05/2019 | 09:21 | מאת: כפיר

שלום רב יש לי קרטוקונוס ועד היום הרכבתי רק עדשות מגע. במשקפיים החדשים שקיבלתי אתמוך, ורק איתם, יש לי סחרחורת. מה אפשר לעשות?

כפיר שלום התופעה שאתה מתאר מוכרת וידועה. בקרטוקונוס עלול להיות צילינדר גבוה, כלומר מרשם גבוה ולא אחיד. כתוצאה מכך, בעת הרכבת משקפיים, חוויות הראייה יכולה להיות שונה מהרכבת עדשות מגע. עם זאת, חשוב מאד להרכיב גם משקפיים, ולא להרכיב אך ורק עדשות מגע כל הזמן. במידה ואתה ממשיך לחוות קשיים של הסתגלות למשקפיים, ייתכן והאופטומטריסט שלך יציע מרשם קל יותר להסתגלות בשלב הראשון. בברכה רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות