רגישות לאור למרות בדיקות רפואיות תקינות

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

10/05/2019 | 10:08 | מאת: אלונה

היי שלום בבית אני מעמעמת אורות, ובחוץ אני תמיד עם משקפי שמש. כל בדיקות הרפואיות שלי, כולל עיניים ונוירולוגיה תקינות לחלוטין. קשה לי להיות בחדר מואר מדי, אבל אני לא יכולה להיות עם משקפי שמש במשרד בעבודה. יש משקפיים לבית?

אלונה שלום אכן הרכבת משקפי שמש בתוך הבית אינה דבר מקובל. ישנן עדשות מסננות (עדשות 'פילטר'), אשר מיועדות לסנן חלק מהאור, ועל ידי כך להקטין את תחושת הסנוור. המלצתי היא לנסות את העדשות בערכת ההדגמה שלהן לפני הרכישה, על מנת שתוכלי לוודא מראש שהן אכן מסייעות לך. בנוסף, ניתן לחבוש כובע רחב שוליים או עם מצחייה גם בתוך הבית, כדי להפחית סנוור מתאורה המגיעה מהמתקרה, כגון מנורות ספוט בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות