גיליתי במקרה שהבת שלי מעדיפה לקרוא על צבע ירוק

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

01/05/2019 | 14:16 | מאת: ורד

היי הבת שלי הסתכלה על ספרים שונים מאותה סדרה, והיה לה משמעותית קל יותר לקרא כשהרקע היה ירוק. האם אני יכולה לנסות זאת על עוד טקסטים?

ורד שלום אכן ישנם כאלו אשר צבע הרקע של הטקסט יכול להיות בעל חשיבות מסוימת עבורם. למשל, ישנם אנשים שלא נוח להם לקרא מדף לבן מבריק, והם מעדיפים להשתמש בדפים צבעוניים למדפסת, על מנת להדפיס על צבע פחות בהיר. באמצעות תוכנת וורד של אופיס, ניתן לשחק עם צבעי הרקע בזמן עריכת המסמך, עד שלומדים מהו הצבע הכי נעים. בנוסף, בוורד ניתן לשנות גם צבע הגופן (פונט). בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות