בדיקת ראייה לתינוקת בת חודש

דיון מתוך פורום  ראייה ירודה בניהול עמותת לראות

18/04/2019 | 13:25 | מאת: תומר

שלום בדקו את הבת שלי זמן קצר אחרי הלידה. מתי כדאי לבדוק לה שוב את הראייה?

תומר שלום זאת שאלה יפה. השנים הראשונות לחיים הינן קריטיות להתפתחות המוח הראייתי. הדרך היחידה למצא בעיות ראייה, היא אך ורק על ידי בדיקה מלאה של רופא עיניים. ככל שמגלים בעיה מוקדם יותר, כך קל יותר לטפל בה. אנא קח את בתך פעם אחת בכל שנה לרופא עיניים, עד שתגיע לגיל 6-7 כמובן, שאם חלילה יש תלונות על כאב, פזילה, טשטוש ןכו' יש להתייעץ עם רופא באופן מיידי בברכה, רון מידן

מנהל פורום ראייה ירודה בניהול עמותת לראות