מחלת עיניים RPאמצעי לשיפור שדה הראיה

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

01/10/2016 | 10:26 | מאת: קובי

שלום. אישתי סובלת ממחלת R.P האם יש איזה שהו אביזר או משקפיים מיוחדים שיוכלו לשפר את שדה הראיה. תודה מראש

01/11/2016 | 18:23 | מאת: ד"ר הדס נוימן

קובי שלום. צמצום שדה הראיה נובע מליקוי בתפקוד קולטני האור ברשתית, ולכן לא ניתן לשפרו באמצעות עזרים טכניים. בכל מקרה, מומלץ כי אשתך תעבור בדיקת ראיה במרפאה לראיה לקויה. שם ניתן לבדוק אם ניתן לסייע בשיפור הראיה המרכזית באמצעות עזרים אופטיים. בברכה, ד"ר נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות