SRF והזרקות וטיפול מונע?

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

31/10/2023 | 10:18 | מאת: שוש

האם וכיצד ניתן למנוע התפתחות SRF. האם כשמחילים בהזרקות חייבים להמשיך. האם הזרקת אווסטין עוצרת את התפתחות המחלה?

שלום, פורום זה עוסק במחלות ניווניות של הרשתית. השאלה שלך אינה מתאימה לפורום זה ובכל מקרה לא ניתן לענות עליה באופן כללי, אלא רק לאחר בדיקה פרטנית במרפאת רשתית. בריאות.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות