ביצוע אימוני ספורט קרוספיט 12 שנה אחרי ניתוח חיגור לתיקון הפרדות רשתית

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

15/09/2023 | 08:38 | מאת: יובל

שלום, אני בן 28 ולפני 12 שנה עברתי ניתוח לתיקון הפרדות רשתית. ניתוח חיגור . בנוסף עברתי לייזר לחיזוק הרשתית גם בעין השניה. רציתי לדעת האם יש מניעה לבצע אימוני ספורט מסוג קרוספיט בהם מרימים משקלים יחסית כבדים. תודה רבה

הי יובל, עקרונית אחרי החלמה מלאה והתייצבות של מצב הרשתית והעין ככלל לא אמורה להיות מניעה מפעילות גופנית. יחד עם זאת, לצורך הערכה פרטנית של מצבך והתאמה של ההמלצות יש לפנות לבדיקה אצל רופא.ת עיניים. בריאות.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות