בעיה בפוביאה fovea hepoplasya שמקורה מילבקנוצ

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

20/09/2021 | 14:24 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני בת 28 יש לי בעיה ברשתית מי פגות וגם קוצר ראיה גבוה שללו בעיה ברשתית מי לבקנות שנובע מי בעיה בלבקנות האם במידה שזה לא לבקנות הרופא עיניים צריך להתייחס לזה??? האם במידה וזה כן שולחים לרופא עיניים ילדים כדי לברר מה אפשר לעשות עם הפזילה ושאר הדברים האחרים במבוגר?? תודה רבה

29/09/2021 | 10:41 | מאת: ד"ר נוימן הדס

ראי תשובתי הקודמת אלייך. לגבי הפזילה ושאלות נוספות, יש לשאול את רופא העיניים המטפל בך בהדסה.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות