בעיה של היחלשות זונולות בעדשה התוך עינית האם יש פתרון

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

30/07/2021 | 15:09 | מאת: לוברבום

שלום וברכה אני מבינה שזה לא נושא הפורום אך בכל אופן יש לי שאלה יש לי בעיה של היחלשות הזונולות שאוחז את העדשה התוך עינית של העין המצב לא מבשר טוב כבר עשיתי כמה מיפוי קרנית אני יודעת שהעדשה התוך עינית מתחדשת מי המי וייטראוס זאת אומרת הזגוגית האם כשיש בעיה בזגויות היא יכולה להחמיר את הקטרקט ??? האם כשיש בעיה של הזונולת של העדשה ויכול להיות בעיה של חלבונים בעין וכשה מגיע מי בעיה בלידה האם יש פתרון עם טיפות או תרופה טבעית לטפל בזה תודה רבה

04/08/2021 | 11:41 | מאת: ד"ר נוימן הדס

אין שום קשר לפורום זה. יש לפנות לפורום קטרקט ועדשה

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות