איבחון rp (רטיניטיס פיגמנטוזה)

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

07/06/2021 | 16:18 | מאת: נדב

שלום ד''ר אישתי אובחנה עם rp בנערותה מאז לא בדקה את הנושא בתקופה האחרונה מתחילה להרגיש שהמחלה מתקדמת ושדה הראיה מתחיל להצטמצם. פנינו למס' רופאי עיניים וכל אחד שלח לבדיקה אחרת ונראה שאין להם כ''כ מושג איך להתיחס למצב המחלה (אחד אמר לה שאסור לה לנהוג שני שלח לבדיקה של משרד התחבורה והיא עברה) השאלה איך ניתן לאבחן את מצב המחלה בלי להטרטר יותר מידי גם ככה היא בלחץ לאבד את עצמאותה כמו''כ אשמח להמלצה לרופא עיניים שמתמחה בrp ויוכל להסביר על התקדמות המחלה ולמה עלינו לצפות תודה רבה יום טוב

10/06/2021 | 10:13 | מאת: ד"ר נוימן הדס

שלום צריך לקבוע תור לרופא מומחה במחלות רשתית גנטיות. ניתן לקבוע תור למרפאת רשתית גנטית באיכילוב יחד עם שדה ראיה וצילום OCT - בהפנית רופא עיניים מטפל מהקופה.

10/06/2021 | 10:14 | מאת: ד"ר נוימן הדס

שלום צריך לקבוע תור לרופא מומחה במחלות רשתית גנטיות. ניתן לקבוע תור למרפאת רשתית גנטית באיכילוב יחד עם שדה ראיה וצילום OCT - בהפנית רופא עיניים מטפל מהקופה.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות