בדיקת איסטרמן בינוקולר למרב"ד

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

25/05/2021 | 00:20 | מאת: יוני

אהלן! נשלחתי לבצע בדיקת שדה ראייה מסוג איסטרמן בינוקולר למרב"ד, בתרשים התשובות יש כמה חסרים בצד העליון של השדה ומס- קטן בחצי התחתון. הבנתי שהדרישה היא ראייה של 120 מעלות בכיוון אופקי.. השאלה היא אילו נק' בתרשים נכללים ב120 מעלות? רק הנק' המקבילות לציר? או שבכל ה-20 מעלות מעל ומתחת? תודה רבה מראש לכל העונים!

01/06/2021 | 23:54 | מאת: ד"ר נוימן הדס

אין קשר לפורום זה. ניתן להתייעץ עם אופטומטריסט. הם ממלאים את הטופס.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות