היפרדות זגוגית בשתי העיניים

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

13/12/2020 | 13:28 | מאת: סיסי

שלום דר נכבד יש לי שאלה אני סובלת 24שנה מנצוצים בשתי העיניים ,הראייה בסדר השאלה יש מצב שלא הייתה היפרדות שלמה, כי זה לא נעלם אחרי הרבה שנים האם יכול לגרום לי לבעיות בעיניים בעתיד מאוד לחוצה לא יוצא מהראש את נצנוצים תודה

14/12/2020 | 14:13 | מאת: ד"ר נוימן הדס

אין קשר לפורום זה. הפרדות זגוגית יכולה לגרום להבזקים באחת מהעיניים במשך מספר חודשים, אך לא מספר שנים. פני לבדיקת רופא עיניים לצורך איתור הסיבה.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות