חשוב וקשור לפורום.

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

06/08/2019 | 18:20 | מאת: שולי.

שלום רב, בן 41 חשד לגלוקומה ובעין אחת CSR, (שלדעת הרופאים, אין מקום להתערבות בשלב זה, אלה רק מעקב). נוטל לעיתים טיפות למניעת יובש, בד"כ: וי-קרימה, לאחרונה הומלץ לי ע"י הרוקחים על טיפות עיניים "בפנטן" שעמידות יותר, אך מכיון ה-CSR שכחתי לשאול, האם מכילות סטרואידים או משהו דומה..? (שכידוע יכולות להחמיר את מצבי), ממתין לתשובה ולא נוטל בינתיים. תודה מראש על זמנך.

08/08/2019 | 00:15 | מאת: ד"ר נוימן הדס

בפנטן אינו מכיל סטרואידים. ד'ר נוימן

08/08/2019 | 11:31 | מאת: שולי.

רב תודות..!

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות