ניוון הרשתית על רקע גנטי

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

15/03/2019 | 14:58 | מאת: כרמלה

אני בת 80,סובלת מזה הרבה שנים מניוון מקולרי גילי רטוב ומטופלת בזריקות אייליה.האם יש טיפולים גנטיים חדשניים ?השאלה באה בעקבות הרצאתה של דר׳ כהן ברדיו ללא הפסקה. לפני כמה שנים קראתי על שלוש נשים בארה,ב שהתעוורו בעקבות הזרקת גנים לעין,זה קרה בקליניקה פרטית. אשמח אם תאירו את עיני אם יש משהו חדש שאושר ע״י ה FDA.עלי לציין שגם אמי ודודי וגם אחותי חלו במחלה זו. תודה מראש על תשובתכם.

28/03/2019 | 13:15 | מאת: ד"ר נוימן הדס

כרמלה שלום. אנא פני לפורום העוסק ב AMD - פורום מחלות רשתית ורטינופתיה סוכרתית בניהול עמותת לראות.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות