ריטינטיס פיגמנטוזה חולה תורשתי

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

25/02/2019 | 11:16 | מאת: האם אפשר לראות מחדש אחרי הטיפול בתאי גזע ?!

אם מגיעי לעיוורון טוטלי האם חוזרים לראות מחדש אם הטיפול של תאי גזע יצליח ?

11/03/2019 | 12:08 | מאת: ד"ר נוימן הדס

הטיפול בתאי גזע במחלות רשתית תורשתיות שונות מצוי בשלבים מחקריים, כך שלא ידועות תוצאותיו. לגבי חולי רטיניטיס פיגמנטוזה לא פורסמו עד כה תוצאות של מחקרים מסודרים, כך שלא ניתן להעריך אם קיימת השפעה על חדות הראיה. בברכה, ד"ר נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות