בדיקת ראיה יכולה להזיק?

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

22/11/2018 | 18:54 | מאת: תום

שלום, היום נבדקתי ע"י רופא עיניים במכשיר הסטנדרטי שמניחים את הסנטר ומצמידים את המצח והרופא עובר עם מעין נורה מצד לצד. מה שהיה שונה מבדיקות כאלה שעשיתי בעבר הוא שתוך כדי הבדיקה, הרופא חיפש 2 אביזרים שהיה צריך, ובזמן שחיפש (כ20-30 שניות בערך, פעמיים) עדיין הייתי באותו מצב, כלומר העיניים היו קרובות מאוד לנורה שהאירה לתוך העין, האם הנורה לא יכולה לפגוע / להזיק לעין? הייתי אמור להוציא את הראש מהמתקן בזמן הזה? או להסתכל לכיוון אחר מכיוון הנורה? תודה רבה

04/12/2018 | 16:21 | מאת: ד"ר הדס נוימן

אין שום נזק כרוך בבדיקת ראיה.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות