קאנביס רפואי ץץץץץץץץץ

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

10/04/2018 | 08:23 | מאת: נאוה

שלום רב קראתי מאמרים שקאנביס עוזר לקולטי האור להיות רגישים יותר ובכך לעצור את הידרדרות המחלה של r.p. כיצד אפשר לבל אישור לקאנביס רפואי למחלת r.p. תודה.

11/04/2018 | 14:52 | מאת: ד"ר הדס נוימן

נאוה שלום. קיימים מספר דיווחים במודלים של חיה בלבד על הקשר בין קנבינואידים למחלות ניווניות של הרשתית, כגון רטיניטיס פיגמנטוזה. אין הוכחות מספקות בספרות הרפואית המקצועית לגבי יעילות של מריחואנה רפואית באדם - במחלה זו. קיים נוהל של משרד הבריאות לגבי שימוש במריחואנה רפואית, ובו רשימה של מחלות הנכללות בהתוויות משרד הבריאות. RP אינה מופיעה כהתוויה לטיפול במריחואנה בנוהל זה. בברכה, ד"ר נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות