RP - ,תזונה, דיקור, עיסויים.....

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

20/05/2017 | 10:49 | מאת: שאול

שלום לכולם מאחר ועדיין לא ניתן לרפא ניוון ריתית הייתי מעוניין לדעת אם יש תזונה מסוימת שמאיטה את התהליך? האם דיקור יכול לעזור? האם עיסויים יכולים להאט את התהליך, הם קיימת איזו שהיא פעילות שניתן לבצע להאטת התהליך? תודה מראש שאול

06/06/2017 | 10:51 | מאת: ד"ר הדס נוימן

שאול שלום. אין טיפול מסוים שמוכח כי יכול לעצור את התהליך הניווני. כיום נוטים להמליץ לצרוך תזונה מלאה ומאוזנת, עשירה בירקות ירוקים עליים ובדגים. כן מומלץ להרכיב משקפי שמש עם חסם UV בעת חשיפה לשמש. בברכה, ד"ר נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות