בדיקת oct בירור תשובה

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

02/03/2017 | 14:37 | מאת: שירן

בסד שלום. עשיתי בדיקת oct וסו התשובנ שקיבלתי. עין ימין שינויים פוקליים קלים ברמת oyter retina ללא סימני הדרציה מיתאר מוקולרי שמור עובי מרכזי לפי מפה 288 מיקרון. עין שמאל אותו דבר רק עובי מרכזי לפי מפה 280. מה אומרת התשובה אני בת 58 אם יש קשר לגיל . תודה רבה

02/03/2017 | 15:09 | מאת: ד"ר הדס נוימן

שירן שלום. עלייך לגשת לרופא המטפל שהפנה אותך לצילום, על מנת שיעיין בצילומים וישווה לממצאי הבדיקה הקלינית שלך. אין לי מספיק נתונים כדי לענות על שאלתך. בהצלחה, ד"ר נוימן

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות