בעיות בשני העניים היפרדות רישתית חוזרת והרבה לאטיס

דיון מתוך פורום  מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות

12/01/2017 | 15:10 | מאת: יהונתן

היי שמי יהונתן אמינוב ואני בחור בן 20 (חייל) אני סובל מהיפרדות רישתית החוזרת על עצמה שוב ושוב... יש לי רישתית מאד מאד דקה המון המון לטיס וחורים... ברצוני לדעת האם יש איזה משהו שאפשר לעשות עם זה עם זה תרגילים לעניים או לאכול ולשתות משהו מסיים בכדי לחזק את הרשתית ולדעת גם מה הדברים שאסור לי לעשות עם זה מבחינה פיזית או שתית אלכוהול וכו.. אשמח לקבל תשובה תודה מראש .

20/01/2017 | 09:32 | מאת: ד"ר הדס נוימן

יהונתן שלום, זהו פורום העוסק במחלות רשתית ניוווניות גנטיות ולא בהפרדות רשתית. בכל מקרה, הלטיס הינו מצב קיים ואינו ניתן לשינוי.

מנהל פורום מחלות תורשתיות ניווניות של הרשתית בניהול עמותת לראות