מחזור למה לא קיבלתי ?

דיון מתוך פורום  הכנה רגשית לקראת ניתוחים ופרוצדורות רפואיות

14/09/2023 | 14:12 | מאת: קמיל

אני בת 14 וחצי ועדיין לא קיבלתי מחזור יש לי מעל לשנה וחצי הפרשות ואמא שלי ואחותי הגדולה קיבלו ב13-14 ואני עדיין לא קיבלתי צריכה שמישהו יסביר לי אם זה בסדר שזה ככה או לא

הי קמיל, אינני מוסמך לייעץ בתחום הזה. בירור התפתחותי סביב קבלת מחזור אפשר לעשות אצל רופא המשפחה או אצל רופא אנדוקרינולוג. אפשר שם לשאול את כל מה שמעסיק אותך. כדאי אולי לספר לאימא שאת עסוקה בנושא הזה ושתקבע לך תור לרופא בהצלחה, שחר

מנהל פורום הכנה רגשית לקראת ניתוחים ופרוצדורות רפואיות