שכחתי דבר נוסף לציין

דיון מתוך פורום  הכנה רגשית לקראת ניתוחים ופרוצדורות רפואיות

21/07/2020 | 11:31 | מאת: סופי

בהמשך לעניין ניתוח בבית חולים פרטי שכחתי לציין שהניתוח יהיה בהרדמה מלאה תודה סופי

שלום סופי, אני לגמרי מבין את הרצון שלך להרגיש שאת נמצאת בידיים טובות ולדעת שבבית החולים קיימים מענים לכל התרחישים הצפויים. בתי החולים הפרטיים שונים זה מזה ולא כולם ערוכים לטיפול מקיף בחולים עם צרכים נוספים מעבר לטיפול הכירורגי הנקודתי. מאחר שהניתוח שלך מתבצע בהרדמה מלאה אני ממליץ לך לשאול את המרדימ/ה את כל השאלות שנוגעות לא.ק.ג שביצעת ולבעיות וסיבוכים שעלולים להתרחש. יכול להיות שפגישה עם מרדים תערך רק באותו יום של הניתוח לכן אם את חוששת, פני אל נותני השירות בביה"ח ובקשי לראות את המרדים מספיק זמן לפני. בהצלחה, שחר ברשף

מנהל פורום הכנה רגשית לקראת ניתוחים ופרוצדורות רפואיות