ממברנה תת אאורטלית

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

05/08/2016 | 18:25 | מאת: מאיר

לבן שלנו יש Descrete subaortic membrone הוא עבר ניתוח ראשון להסרה בגיל 10 חודשים וכעת צריך שוב והוא רק בן שלוש האם השיטה של ניתוח ללא פתיחת חזה אפשרית והיכן ,אנחנו מיועדים לביה"ח שניידר .

מאיר שלום, הטיפול המקובל בממברנה תת אורטאלית הינו בדרך הניתוחית מרכז שניידר ידוע כמקום טוב לבצע את הניתוח הזה ובטח כאשר הם טיפלו בילדך בעבר. לצערנו,הממברונת האלה במקרים לא מועטים חוזרות להפריע ולכן צריך לנתח שוב המון הצלחה ד"ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים