אסטמה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

21/05/2016 | 16:54 | מאת: מורן

שלום דר, ילד בן 6 שסובל מאסטמה , לוקח משאף קיו-ואר. יש לו מידי פעם כאבים שבא והולך בחזה בצד שמאל למטה. יש לי מוניטור בבית עשיתי א.ק.ג יצא תקין. ממתינה לרופא קדיולוג. האם זה מסוכן לילד כזה קטן כאב בלב????? ממה זה יכול להיות? האם מדרכי הנשימה בגלל האסטמה? בבקשה תגידו לי שזה לט מסוכן.

מורן שלום, התיאור שלך לגבי הכאבים בחזה והממצאים מוגבלים, אולם ברב המקרים, כאבים בחזה שאינם ספציפים בילדים עם אסתמה ואקג תקין אינם מעידים על בעיה לבבית בהצלחה ד"ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים