מהו דופק תקין לילדה בת 4?

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

11/11/2020 | 12:43 | מאת: גילה

ביתי בת 4 שנים בריאה בד"כ בזמן מנוחה(לא שינה למשל חושבת לראות t.v או משחקת בפאזלים על הרצפה) יש לה דופק של 130 בערך לפעמים קצת יותר האם זה תקין וצריך לפנות לרופא? אם כן איזה בדיקות יש לבקש? יש לציין שבהריון עשיתי אקו לב עובר שיצא תקין לחלוטין (הייתה לי סכרת הריון והרופא רצה לוודא שזה לא פוגע בעובר)...

דופק 130 בפעילות קלה בילדה בת 4 הוא דבר נורמאלי. בכדי לאבחן שינויים בדופק מומלץ לבצע אקג והולטר לב \ בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים