ECG לאחר קורונה, האם תקין

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

08/11/2020 | 20:00 | מאת: איל

ביתי חלתה בקורונה לפני כחודש ללא סימפטומים משמעותיים, קצת שיעול וכאבי שרירים, ללא חום. לאחר שהחלימה ביקשנו לאור כל הפרסומים על תופעות בילדים לעשות בדיקת ECG. היא בת 14. והתוצאות בפענוח הם: sinus arrhythmia counterclockwise rotation ecg within normal limits רופא המשפחה לא ידע כל כך מה המשמעות, ואמר שייתיעץ. נשמח להבין האם יש בעיה? ואם כן מה משמעותה?

כדי לאבחן אקג צריך לראות אותו ואת הילד . מוזמנים לפנות לכל קרדיולוג ילדים המומחה בהפרעות קצב בברכה, ד,ר הדס

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים