דפיקות מואצות ילדה בת 4

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

07/10/2019 | 08:13 | מאת: רחל

היי שלום ביתי בת 4 מזה עשרה ימים מתלוננת פתאום על דופק מואץ. יש לציין שהיה לה חום יום אחד וזה הופיע יום אחרי. רופאת הילדים טוענת שילדים לא יודעים להרגיש לבד , אך היא אכן מרגישה ולא אומרת סתם - מכירה את ביתי. ואכן כשאני סופרת הדופק מגיע לכ130 לדקה הופננו ועשינו בדיקת הולטר ומחכים לתוצאות. עשינו גם בדיקות דם וב״ה הכל תקין. הרופאה אומרת שאין מה לדאוג אך אני ממש דואגת!! אודה לתשובתך ממה זה יכול לנבוע והאם אכן יש מקום לדאגה

שלום רחל, דופק 130 אינו דופק מהיר במיוחד בילדים בני 4 בזמן עירות. יחד עם זאת טוב עשית שפנית לרופאת המשפחה. הייתי ממליץ על אקג והולטר כדי לראות שאין הפרעות קצב. ובהמשך יעוץ קרדיולוג ילדים באם נמשכים האירועים בברכה, ד,ר דן הדס קרדיולוג ילדים

24/10/2019 | 10:24 | מאת: רחל

היי הגיעו התוצאות אני ממש לחוצה אודה לתשובתך קצב בסיסי סינוס שנע בין 82 ל154 לדקה ממוצע 112 הפרעות קצב על חדריות app’s נדירים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים