ד"ר הדס קרדיולוג ילדים שאלה לי אליך

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

20/05/2019 | 21:49 | מאת: מנשה

שלום ד"ר , סליחה על השאלה הבוטה,אתה מציג עצמך כקרדיולוג ילדים האם זה אותו דבר כמו מומחה בקרדיולוגיית ילדים,או שקרדיולוג ילדים הוא כבר בתקופת ההתמחות לפני קבלת המומחיות

מנשה שלום רב, ההנחייה של ההסתדרות הרפואית הינה שרק קרדיולוג ילדים מומחה יציג עצמו כקרדיולוג ילדים. בזמן ההתמחות ההגדרה היא "מתמחה בקרדיולוגיית ילדים". בפורום הזה, אנוכי,ד"ר ברעם וד"ר גורדין מומחים בקרדיולוגיית ילדים בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים ( מומחה).....

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים