אקו לב משמעותו לאחר בדיקה

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

04/04/2019 | 14:12 | מאת: שניר

שלום אני בן 33 אם אקו לב במנוחה נמצא לי תקין בדיקות דם שתן תריסיות הורמונים תקינות ועוד בדיקות תקינות והרבה פעמים במנוחה עדיין דופק שעובר ת100 ומגיע גם ל130 שהתברר כקצב סינוס טכיקרדיה במספר רב של אקג ללא הפרעות קצב או בעיות אחרות, עצם זה שהאקו במנוחה תקין מלמד שהלב תקין ? והדופק המהיר לא נובע מהלב ?

שניר שלום, פורום זה מיועד לקרדיולוגיית ילדים אנא פנה למומחה בקרדיולוגיית מבוגרים בהצלחה, ד"ר דן הדס מומחה בקרדיולוגיית ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים