צילום חזה ובדיקות לב

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

30/03/2019 | 19:18 | מאת: גל

שלום למה כול הפעמים שעשיתי בדיקות לב (חוץ משאר הבדיקות האחרות הבסיסיות של הלב) בגלל טענה של דופק מהיר ולחץ כאב בחזה עושים צילום חזה? מה אפשר לראות על הלב וללמוד עליו בצילום חזה ?

בצילום חזה אפשר לראות הרבה דברים לגבי מבנה הלב, נוזלים מסביבו ולפעמים גם הסתיידויות בתוכו. יחד עם זאת צילום חזה מהווה בדיקה ראשונית מצויינת למקורות אחרים הגורמים לכאבים בחזה כמו דלקת ריאות בעיות בצלעות וכדומה בברכה, ד"ר דן הדס קרדיולוג ילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים