שאלה לגבי דופק לילדים שלי

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

09/03/2019 | 21:12 | מאת: דנה

מהו דופק תקין לילד בן 13 וחצי ילדה בת שש וארבעה חודשים ילד בן 4 וחצי תודה רבה

הגדרת דופק תקין תלויה במצב בו בוצעה הבדיקה כלומר שינה,עירות,מאמץ,מחלה וכו. בעיקרון דופק מקסימאלי בילדים אינו צריך לעבור את החישוב של 220 פחות גיל כלומר לילד בן ה13 דופק עד 207 במאמץ הוא תקין. אולם יש המון נתונים שאינם ניתנים להסבר כאן היות וגם הפרעות קצב יכולות להיות סדירות ובדפקים שאינם גבןהים מהמקסימום לגיל... בהצלחה ד"ר דן הדס מומחה בהפרעות קצב בילדים

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים