מחלה ממושכת של 3 שבעות

דיון מתוך פורום  קרדיולוגיית ילדים

25/02/2018 | 13:44 | מאת: אמה

אני בת 16 עוד חודש וב3 שבועות האחרונות סובלת מכאבי בטן כאשר אני לא אוכלת יש לי גם דופק לפעמים 126 ולפעמים נמוך בסביבות 69 חום 35.8 ומאוד קר לי מה זה יכול להיות ??

אמה שלום רב, כאבי בטן יכלים להגיע ממקור לבבי אולם לא כל כך בתסמינים שאת מתארת. דופק 69 הוא נורמאלי במנוחה ודופק 126 הוא תקין כאשר מתבצע מאמץ כלשהוא. חום סביב 35.8 אינו תקין אולם גם זה תלוי בהרבה מאד גורמים. מבחינה לבבית אני לא רואה בסימפטומים שתיארת מקור לבבי מיידי אולם ניתן להרחיב את הבירור על ידי פניה לקרדיולוג וביצוע מספר בבדיקות כמו הולטר,אקג ואקו לב בהצלחה ד"ר הדס

25/02/2018 | 19:26 | מאת: אמה

הדופק 126 היה במנוחה

דופק 126 במנוחה מלאה אינו תקין. יחד עם זאת אם היתה סיבה לעליית הדופק כמו כאב , אחרי ארוחה, שינוי תנוחה משכיבה לעמידה, מתח נפשי כל אלה יכולות להעלות דופק. אם היה במנוחה לחלוטין- לכי לקרדיולוג להבדק

מנהלי פורום קרדיולוגיית ילדים