בעיות ברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

19/03/2015 | 13:08 | מאת: שמעון

עברתי תאונת עבודה נפל עלי משטח של 650 קילו על הברך ונקרעו לי שרירים מעל הברך אני כבר חודשיים אחרי עשיתי כמה צילומים בברך הכל תקין אבל עדיין הברך לא מתרפאת כואבת ואני לא יכול להכביד עליה כי היא קורסת

ערב טוב על פניו נראה כי הברך שלך נחבלה באופן קשה גם אם לא נשברו עצמות . בעוצמת פגיעה כזו עם משקל כל כך גדול ישנה פגיעה ברקמה רכה מסוג מעיכה הכולל פגיעה בשרירים , עצבים גידים וכלי דם . הטיפול לרוב בשלב הראשון כולל פיסיוטרפיה וחזרה לתפקוד כולל טווחים וחוזק שרירים. רקמות שונות מתאוששות בקצבים שונים ופגיעה עצבית לעיתים לוקחת חודשים להתאושש אם בכלל . ממליץ בדיקת אורטופד להערכת הפגיעה והמלצות טיפול , ללא ספק אתה אתה צריך להשלים בירור אבחנתי לרקמות הפגועות וטיפול בהתאם בברכה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך