פגיעה בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

25/12/2014 | 03:59 | מאת: אירית

נפלתי וקיבלתי מכה חזקה מאד בברך . אנשים ברחוב הרימו אותי אבל לא יכולתי לדרוך על הרגל. לאחר יומיים הרגשתי כאבים בצלעות וביד ימין אבל לא התלוננתי במיון כי מה שהיה חשוב לי זה שאוכל ללכת. במיון נעשה לי צילום לא ראו שברים בברך אבל אני מרגישה כאב חד כמו מסמר בתוך הברך לא יכולה לדרוך וליישר . קשה לי לתפקד כך. בעבר היתה לי ת.ד. נפגעתי באזור אחר ובצילום בחדר מיון לא נראה שברים . פניתי לרופא פרטי שהסביר לי ששברים קטנים לא ניתן לראות בצילום והיפנה אותי למיפוי עצמות שם נתגלו שני שברים. האם עליי לבצע גם הפעם מיפוי עצמות. יש לציין שיש לי ברקע אוסטאופרוזיס.

פגיעות בברך יכולות לערב רקמה רכה ( סחוס מניסקוס ורצועות ) או פגיעה ברקמת העצם . בדיקות שונות מתאימות לפגיעות שונות במקרה של פגיעה או כאב שנמשכים מספר ימים וללא שיפור יש לפנות לבדיקת אורטופד ,

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך