חבלה בירך האחורי.

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

02/04/2023 | 15:44 | מאת: שי

היי לפני כשבועיים קיבלתי בעיטה לרגל , למחרת היה קצת כאבים במגע ונהיה שטף דם ירקרק כזה, לאחר יומיים הלכתי לאורטפד רק כדי לבדוק שהכל בסדר ואמר שזה רק מכה יבשה ואין כלום. היום השטף דם אמנם קטן ממה שהיה בהתחלה אבל יש איזור שעדיין קיים וגם הכאב אמנם פחת אבל עדיין שלוחץ בנקודות מסוימות עדיין מרגיש כאב, בנוסף מרגיש עדיין נפיחות וגושים כאלה במישוש איזור הכאב. כבר עברו שבועיים ויומיים זה לא היה אמור לעבור כבר?

חבלה ללא שבר - כאבים יכולים להימשך עד 6 שבועות ויותר . שט"ד עם גושים יכול להיות אף יותר . בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך