כאבים בברכיים ללא ממצא בmri

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

18/03/2023 | 11:44 | מאת: אתי

שלום הבת שלי נפצאה במהלך משחק כדורסל לפני כתשעה חודשים. סובלת מכאבים בברכיים. כל הבדיקות תקינות לרבות בירורראומטלוג וmri תקין. עם זאת,לילדה יש כאבים,איך ממשיכים מכאן? האם יכול להיות שיש קרע במיניסקוס שלא הודגם בmri? תודה

בוקר טוב יתכן וכי הכאב אינו ממקור של הברך בכל ממקרה ממליץ בדיקת אורטופד חוזר במידה ולא מוצא מקור לכאבים , יפנה למרפאת כאב או אחר . יתכן ותצטרך להתחיל לחזור לאימונים עם הכאבים ובהדרגה בתקווה יפחתו עם הפעילות בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך