ניתוח מניסקוס הרמת רגל

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

15/03/2023 | 13:44 | מאת: יעל

שלום אני צריכה לעבור ניתוח של קרע ידית דלי במיניסקוס הפנימי. ניתוח כריתה. הבנתי שלאחר הניתוח צריך לשכב עם רגל מורמת מעל גובה הלב. יש לי מיופתיה ויש לי קרעים בשריר ההמסטרינג באותה הרגל וגם בשריר הישבן העליון.. אני חוששת להיות ככה עם רגל מתוחה למעלה עלול להחמיר לי את מצב הקרעים. במידה ו אקנה מכשיר קרח.. זה פד ששמים על הברך שמזרים קור האם זה יכול להספיק ולהיות יעיל להורדת נפיחות ולכל שאר הדברים ולהחליף את הרמת הרגל? והאם ניתן להזריק חסימה עצבית כל כמה ימים כדי להקל על הכאב? תודה רבה

את צריכה לדבר עם המנתח שלך תתקבל יעוץ קרדיולוג לפני ודיון מעמיק על הסכנות של הניתוח במצבך . קירור מקומי מעט מקטין הכאב ו בצקת . בברכה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך