קליקים בירך מלאכותית בהליכה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

10/01/2023 | 18:06 | מאת: נורית

שלום בן 75 נותח להחלפת מפרק ירך לפני כ25 שנים. עתה חש קליקים בהליכה. אין כאבים. אודה להבנה מה מעיד התסמין הנ"ל. בברכה

ערב טוב קליקים לאחר ניתוח החלפת מפרק ירך אינו תקין במיוחד כאשר מדובר במפרק בן 25 שנה . יתכן ומדובר בשחיקה מתקדמת של הפלסטיק במפרק או שבר או אחר . ממליץ להשלים צילום ביקורת ובדיקת אורטופד בכיר מומחה בהחלפות מפרקים בברכה דר נמרוד שניר מנהל היחידה להחלפת מפרקים , מרכז רפואי תל אביב , איכילוב מומחה בהחלפות מפרקים ירך וברך

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך