כאבי ברכיים ותחושה מוזרה בברך

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

28/12/2022 | 23:14 | מאת: יניב

היי, מזה כשבועיים יש לי כאבי ברכיים ותחושה מוזרה בהם. זה התחיל אחרי אימון רגליים במכון. כשהרגליים מכופפות אני מרגיש כאבים וגם מן תחושה מוזרה שקשה לי להסביר, כשהרגליים ישרות אני לא מרגיש כאב, רק את התחושה המוזרה. נתתי לרגליים לנוח ולא ביצעתי פעילות גופנית, אך זה לא עובר. מה זה יכול להיות?

ברוב המקרים כאבי ברכיים לאחר אימון נובע מעומס על השרירים וגידים סביב המפרק כאב זה לרוב חולף תוך מספר שבועות , במידה והכאב אינו חולף יתכן ויש פגיעה יותר משמעותית כגון - פגיעה מניסקיאלית , דלקת בגידים ואחר . במידה ואין שיפור ממליץ פניה לאורטופד לבדיקה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך