מתיחה במפשעה במשך חודשיים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

07/12/2022 | 12:43 | מאת: לונה

היי, לפני כחודשיים ביצעתי פעילות ספורטיבית שבעקבותיה כנראה מתחתי גיד/רצועה לא ברור מה במפשעה שמאל. בהתחלה היו כאבים ממש חזקים. הפסקתי פעילות ונחתי ואכן הכאבים פתחו ממש. כיום אין לי שום כאב במנוחה או בפעילות קלה אבל הכאבים לא עברו לגמרי וכשאני מותחת את הירך אני עדיין מרגישה שמשהו שם תפוס וטיפה כואב. אורתופד שלח אותי לאולטראסאונד אבל עד אז אני קצת במתח. זה נשמע כמו משהו מסוכן? אני אשמח לחוות דעת נוספת על פי התיאור שלי כאן... מקווה שתוכל לעזור לי מעט

לא נשמע מסוכן לרוב פיסיוטרפיה ונוגדי דלקת יעזור בברכה דר שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך