שבר פתוח בפיקה+ ריסוק

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

04/12/2022 | 02:08 | מאת: שושי

שלום, ב 16.11 החלקתי ושברתי (שבר פתוח+ריסוק) את הפיקה. הפצע הזדהם, קיבלתי אנטיביוטיקה לוריד ונותחתי ב 30.11 כולל הוצאת 6 אבנים.. היום עמדתי קצת (אמרו שמותר) והרגשתי קנאק מאזור הפיקה.. מפחדת שמשהו השתבש שם למרות הגבס.. הכאבים תמיד ישנם לפעמים יותר ולפעמים פחות.. האם עליי ללכת לבדוק את הברך או שנשמע בסדר ותקין? יש לציין שאני לא ניידת בכלל בגלל המקרה וגם בגלל שאני מחלימה מקיסרי שעברתי ב 21.11. בנוסף, אשמח לשמוע טיפים לחזרה מהירה לעצמי.. חייבת להחלים בהקדם....

אם את לא בטוחה שלא נוצר נזק , ממליץ ליצור קשר עם האורטופד המטפל בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך