כאבי ברכיים קשים ומציקים

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

23/11/2022 | 09:23 | מאת: יאצק

שלום - בן 35 בדיקות דם תקינות , בדיקות דם לדלקות פרקים שגרוניות תקינות כאבי גב תחתון לעיתים משקל מעט עודף (כרס, גובה 185, משקל 93) לא עושה ספורט לאחרונה יש לי כאבי ברכיים מאוד חזקים ואף בשרירים שמעל הברך בירך וכו׳ הכאבים לפעמים נרגעים אבל כשהולכים לפעמים זה מרגיש כאילו הברך ננעלת או משהו כזה מדובר ב2 הברכיים עם יותר נטייה לכאבים בברך ימין. הכאבים נמשכים כבר שלושה שבועות , ללא הטבה , מה אפשר לעשות ? האם זה אורתופדי ? האם ירידה במשקל וביצוע הליכות ישפר את המצב ? מפחד לעשות ספורט בגלל הכאבים אין אודם או נפיחות או חום בגוף

ממליץ בדיקת אורטופד לרוב יתלווה לזה פיסיוטרפיה ירידה המשקל וחיזוק שרירי הרגליים בעיקר ה ארבע ראשי מאד חשובים בברכה דר נמרוד שניר

01/12/2022 | 21:38 | מאת: יאצק

יכול להיות שהכאבים האלו מופיעים באופן פתאומי ונשארים קבוע ? למה זה קורה ? זה כואב גם במנוחה , גם בעמידה, פחות בפעליות גופנית במנוחה אפשר להרגיש זרמים בברך וכאב הכאב גם אם נוגעים בפיקה ובצדדים שלה כאילו הכל רגיש כזה

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך