כאב בברך לסירוגין לאחר קבלת מכה

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

15/11/2022 | 11:04 | מאת: רונה

היי, לפני 6 ימים התנגשתי בצד האחורי של האופניים באמצע הלילה, המכה הייתה יחסית חזקה וכאבה ממש. מאז ועד עכשיו יש לי כאבים לסירוגין בצד החיצוני של הברך השמאלית (זו שפונה לצד החיצוני ולא לברך השניה) הכאבים בדרגה בינונית עד חזקה. לרוב זה תחושת דקירות ולפעמים זה פשוט כאב עמום. הכאב הוא במנוחה וגם בפעילות קלה כמו הליכה.

החלמה מחבלה בברך יכולה לקחת מספר שבועות , כל עוד יש מגמת שיפור ניתן לחכות עם בדיקת אורתופד , אם הכאב מחמיר לא משתפר או נמשך מעל 3 שבועות ממליץ בדיקת אורטופד

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך