ברך ,כאב לאחר כיפוף

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

21/10/2022 | 11:13 | מאת: רונה

שלום,מזה מספר שבועות כאב בברך שמאל,הגבלה משמעותית בתחילה כעת שיפור,כאב בצד לטראלי של הברך. ברקע דלקת מפרקים מטופלת. ראמטולוג התרשם ושלח לmri,,, נמצא נוזל בכמות גדולה ,רצועות שמורות, שחיקת סחוס דרגה 3 כולו.... האם יש מה לעשות להקלה?חבישה עם טבעת סיליקון אולי ברקסין נלקח ללא הטבה... אשמח לכוון. תודה

בוקר טוב לפי ההדמייה יש לך שחיקה יחסית מתקדמת מלווה בתהליך דלקתי משמעותי ( נוזל בכמות רבה ) . כל עוד יש שיפור מצוין , ניתן לשלב נוגדי דלקת , זריקות סטרואידים לברך , בירכית ופיסיוטרפיה . במידה ואין שיפור יש לשקול טיפול יותר פולשני בברכה דר נמרוד שניר

26/10/2022 | 11:07 | מאת: רונה

תודה רבה

ערב טוב נראה כי השלב הבא יכלול זריקת קורטיזון ובמקרים מסוימים ניתן לשקול טיפול ניתוחי בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך