בדיקת mri לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  פגיעות ומחלות של ברך וירך

05/10/2022 | 20:19 | מאת: ליטל

שלום רב, אני בת 33. בחודש מרץ 22 עברתי ניתוח הטרייה בברך שמאל בעקבות קרע ידית דלי. לאחר כחודשיים בחודש מאי ,מעדתי בעבודה והברך מאוד התנפחה ומאז סבלתי מכאבים. ביצעתי mri נוסף ואלו התוצאות; קרע רדיאלי בקרן האחורית וגוף, ללא מעורבות שורש המיניסקוס על ידי הקרע. הקרע גדל לעומת הבדיקה הקודמת. הקרן הקדמית תקינה. שאלתי היא איך יכולה להיות החמרה באם החלק הקרוע הוסר בניתוח? האם המשמעות היא שיש קרע נוסף בעקבות המעידה? או שיכוך להיות שמה שרואים זה החלק שהוצא בניתוח? תודה מראש.

ערב טוב קצת קשה להבין בדיוק מה נעשה בניתוח , יתכן ועשית קרע חדש או השלמת קרע ישן שלא נראה בניתוח. ממליץ פנייה לרופא המנתח או למומחה ברך אחר להשוות את הmri הנוכחי לישן . וגם לראות את דוח הניתוח מה נעשה בו . בברכה דר נמרוד שניר

מנהל פורום פגיעות ומחלות של ברך וירך